top of page
Search
  • Writer's pictureDragos Jivan

Două bucătării preferate din Portofoliu

Dupa cum spune si titlul am ales sa iti prezint doua bucatarii fotografiate de mine, pe care le consider foarte faine din punct de vedere al designului si foarte corecte din punct de vedere fotografic.

De ce doua?

Pentru ca una este aleasa din creatia Olistore si una din gama Insidecor.


Sa incepem cu inceputul: Olistore

Este una din preferate pentru ca este simpla, cu linii moderne, minmalista. Are o paleta de culori neutre cum este griul si culoarea lemnului natur. Mai imi place foarte mult cum one-space-ul in care intri de afara este impartit in bucatarie, loc de luat masa si hol prin insasi masa unde poti sa servesti de ale gurii si prin obiectul de mobilier care deserveste pentru cuier, dulap de pantofi si loc pentru a te putea incalta mai usor.

Am ales sa prezint aceasta bucatarie cu un cadru larg in care se vad cele trei zone si un cadru "semi-detaliu" mediu, paralel si perpendicular pe frontonul bucatariei pentru a accentua volumul si liniile simple.


Urmeaza Insidecor:

Imi place foarte mult aceasta bucatarie pentru ca imi da senzatia de curatenie si prospetime. Textura lemnului natur cu alb si putin gri confera un cotrast scazut care nu te oboseste. Insula pentru luat masa consider ca este simpla si pusa foarte bine in valoare cu ajutorul scaunelor inalte.

Am spus povestea acestei bucatarii cu ajutorul a doua cadre medii si unul larg, printre care si nelipsitul cadru paralel - perpendicular. Foarte importante cromatica si verticalitatea fotografiilor.


Daca ti-a placut m-ar ajuta un share sa vada si prietenii tai care doresc sa isi faca o mobila si pot alege intre producatorii de mai sus, si poate, din intamplare, cunosti un designer, arhitect sau producator care are nevoie de fotograf. Multumesc!


23 views

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page