top of page
Search
  • Writer's pictureDragos Jivan

Despre Insidecor



Salutare!

Pentru ca am fotografiat pentru ei si pentru ca fac treaba buna in Timisoara, iti prezint un articol despre


Ce spun ei:

"Suntem un brand Timisorean care produce mobilier la comanda, înca din 2007.

Îti punem la dispoziție tot ce ai nevoie, de la cosultanta, proiectare, productie si pâna la transport si montaj, pentru a te putea bucura de mobilierul perfect construit pentru casa ta.

Îti oferim calitate, idei creative, materiale noi si durabile si consultanta pe tot parcursul colaborarii noastre. Te ajutam sa îti personalizezi spațiul în funcție de preferinte si stilul tau de viata."

Practic mergi la ei cu o idee si peste un timp ai in casa mobila mult visata.

Insidecor insemna peste 10 ani experienta cu o fabrica de dimensiuni considerabile in Giarmata langa Timisoara si 4 showroom-uri amplasate in oras. Sunt o echipa mare si au capacitate sa produca mult, Iar pentru mine, din punct de vedere fotografic, inseamna peste 50 de bucatarii pozate in mai putin de 2 ani.


Ochiul, mana, experienta si viziunea in domeniu ti le formezi exersand mult si foarte mult. Cu ajutorul Insidecor am fotografiat deopotriva si bucatarii simple care nu m-au provocat dar si adevarate piese de design care m-au invitat sa le pun in valoare. Iar pentru asta multumesc intregii echipe Insidecor si oamenilor care ne-au primit in casele lor!


Mai jos ai cateva imagini de la un eveniment organizat in unul din sowroom-urile lor:

16 views

Recent Posts

See All
bottom of page