top of page
Search
  • Writer's pictureDragos Jivan

Despre Garajul Galben



In blogul de fata doresc sa iti arat cateva fotografii adunate in timp ce lucram la

Garajul Galben.

A fost o perioada buna pentru mine din care am invatat multe.

Mai jos iti voi lasa un clip facut cu telefonul, cum de altfel sunt facute si fotografiile, vei mai gasi un link catre site-ul Garajul Galben si un alt link catre un portofoliu fotografiat de mine cu produsele de la Garaj.



Ce spune Garajul Galben:

"Am inceput intr-un garaj in vara lui 2012 când în Timisoara era deja la moda sa te plimbi cu o bicicleta tare bine aranjata, si cum noua ne placea si atunci sa mesterim, am zis ca e cazul sa ne reconditionam bicicletele si sa începem, apoi, sa refacem si alte biciclete. Ne-am numit Garajul de biciclete. Am si customizat vreo 5 biciclete dar între timp terminaseram Facultatea de Mobilier si Amenajari Interioare si cum ne confectionam proiectele pentru scoala ideea a venit simplu: sa producem fizic si alte proiecte de design în loc sa stam numai sa le desenam. Pe lânga acest fapt real, conceptul care sta la baza este acela de cumul, colecţie, sau poate chiar adunatura de lucruri si obiecte pe care le ai într-un garaj, reflectandu-se în piese si bunuri de desing pe care noi le cream.

Prin 2014 daca tin minte bine, am gasit ceva vopsea veche galbena, am vopsit un întreg perete din garaj si de aici totul e poveste."


23 views

Recent Posts

See All
bottom of page