top of page
Search
  • Writer's pictureDragos Jivan

3 Fotografi din Bucuresti

Salutare! In acest blog ma gandeam sa iti arat munca a trei fotografi romani pe care i-am descoperit recent.Cand m-am apucat de fotografie pentru mobilier si design interior stiam ca mai am colegi in Timisoara care fac asta, nu multi. Sper ca de atunci au mai aparut pentru ca este un domeniu frumos.

Dupa o pauza de doi ani (din care unul pandemie) am revenit si am zis ca daca tot am construit un site si o pagina de instagram, sa caut si alti fotografi sa vad cum fotografiaza ei. Si in primul rand am ales Bucuresti.


Intr-o oridine aleatorie, mai jos voi pune cateva informatii despre cei trei.


  1. Calin Andrei Stan

SITE: Calin

INSTA: Stan


Imi place ca activeaza in mai multe arii ale fotografiei cum ar fi fotografia culinara, corporate, de produs, calatorie, tururi virtuale, fotografie aeriana si industriala iar acest lucru se vede pe site-ul lui.

Mai imi place ca are preturile la vedere si protofoliul lui de clienti. Este un fotograf cu ani de experienta si cateva sute bune de proiecte realizate.


2. Stan Sebastian


SITE: Sebatsian

INSTA: Stan


In primul rand site-ul foarte simplu, cu portofoliu bogat. Fotografii foarte bune la proiecte foarte tari.

Imi place si portofoliul lui de clienti, producatori de mobilier destul de cunoscuti in Romania.

Mai imi place ca lucreaza curat, fotografiile au o tenta de randare.


3. Bogdan Mosorescu

SITE: Bogdan

INSTA: Mosorescu


Imi place foarte mult portofoliul lui pentru ca este axat pe partea de birouri si spatii publice. Foarte colorat, divers si de bun gust in acelasi timp. Poate ar fi de ajutor un site propriu.

Foarte faina abordarea de pe instagram.


Cam asa arata 3 portofolii bogate ale unor oameni care muncesc mult. Fotografia de design interior, mobilier si arhitectura realizata la un nivel inalt. Ei sunt primii din lista ce va urma.

Mai multe fotografii si detalii gasiti pe paginile lor si daca aveti nevoie de un fotograf in Bucuresti, nu ezitati sa iti contactati.104 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page